HST

HST tulee perustajajäsenien etunimistä: Hannele, Seppo, Tapio ja Timo. Monipalvelut kuvaa taasen työrupeaman monipuolisuutta, jota on Voitolle ja Tarjalle kertynyt yli 30 vuotisen työuran aikana. Tutuksi ovat tulleet markkinointipalvelujen suunnittelu ja myynti. Yritys- ja kotipalvelut, remontit ja laskutuspalvelu.
Perheyritys HST-Monipalvelut Oy on perustettu 2008 ja kotipaikka on Pori.

Voitto Ruokolainen

Myynti ja markkinointi
Puh: 050 3222001
voitto.ruokolainen@hstoy.fi

Tarja Ruokolainen

Asiakashankinta
Puh: 050 3303592
info@hstoy.fi

Seppo Ruokolainen

Asiakashankinta
Puh: 044 5559731
hstoyseppo@gmail.com

Kehityksessä mukana

Korjausrakentamisen lisäksi HST-Monipalvelut Oy tekee vankkaa yhteistyötä lukusien rakennusalan pienyrittäjien kanssa. Olemme koonneet ympärillemme alan yrittäjistä koostuvan verkoston, joiden asiakashankinta ja laskutus hoidetaan HST: n toimesta. Verkostoon kuuluvien yrittäjien kanssa voimme tarjota kaikki rakentamiseen ja remontointiin liittyvät palvelut yhden luukun periaatteella, alueella: Satakunta, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi. Laajennamme aluetta kysynnän mukaan.

HST- Rakennustiimi hoitaa kaikki pienrakentamiseen liittyvät palvelut; omakotitalot ja laajennukset / autotallit ja katokset / maatilarakennukset ja hallit / patiot ja terassit jne.

HST- Remonttitiimi hoitaa kaikki asunto- ja liiketilaremontteihin liittyvät palvelut; kylpyhuone, sauna ja WC remontit / tapetointi ja maalaus / lattiapinnat / katto- ja julkisivuremontit / maalaukset / salaojat ja pihatyöt / elementtisaumaukset ja asbestin purku / lämpökuvaukset ja homekartoitukset jne.

Vastuut: Vaikka kumppanityritys vastaa työnsä laadusta ja takuusta, on HST mukana koko projektin ajan, seuraten asioiden etenemistä ensikontaktista alkaen. Pyydä asiantuntija paikan päälle arvioimaan rakentamiseen tai asuntoremonttiin liittyvät kustannukset veloituksetta.

Nuorempi sukupolvi

Tarjan ja Voiton pojat ovat aktiivisesti mukana yritystoiminnassa. Jokainen vastaa omalta osaltaan yrityksen toiminnasta.

Seppo Ruokolainen

Urakoitsija ja remonttiasiantuntija
Puh: 0445559731
hstoyseppo@gmail.com

Märkätilan vedeneristäjä C-5272-23-10

Ardex-todistus

Yrityskumppanit

  • HST-Monipalvelut Oy harjoittaa myös rakennusalan pienyritysten välityspalvelua. Välitämme alan yrityksiä kotitalouksille, taloyhtiöille ja alihankintayrityksiä työllistäville tahoille.
  • Yrityskumppanit eivät ole HST-Monipalvelut Oy: n työntekijöitä, vaan toimivat itsenäisinä yrittäjinä, vastaten työnsä laadusta ja takuusta suoraan asiakkaalle! Lisätiedot / tarjouspyynnöt puh.050 3222 001 tai s-postilla info@hstoy.fi
  • Useammalla Yrityskumppanilla on myös erikoisosaamista, joten jätä tarjouspyyntö rohkeasti
  • tämän linkin kautta!