Blogi

Päivitämme kirjoituksia blokiin mielenkiintoisimmista projekteista ja tapahtumista.

Porin ja Ulvilan remontteja 2018

03 - 12/2018
4:n eri kohteen toteutus HST-Monipalvelut Oy

Kylppäriremontti Ulvilassa. Lue kirjoitus tästä.
Saunaremonttti Ulvilassa. Lue kirjoitus tästä.
Sokkelin korjaus Porissa. Lue kirjoitus tästä.
Valesokkelin korjaus/kengitys Porissa. Lue kirjoitus tästä.Kylppäri- ja saunaremontti helmikuun 2018 ERIKOISTARJOUS!

02/2018
4 neliön Kylppäri hintaan; 5400€, sis. alv. (alennus 400€)

Kylppäriremontti urakalla hintaan; 5400€, sis. työ ja tarvikkeet. ilman alennusta remontin hinnaksi tulisi per lattianeliö 1450€. Remontti sisältää kylpyhuoneessa tapahtuvat alla mainitut työt tarvikkeineen: Lue koko kirjoitus tästä.

Ulkomaalaus

02/2018
Jätä tarjouspyyntö heti!

Varaa ajoissa oma maalausporukka, sillä KESÄN 2018 ulkomaalaukset sovitaan nyt! Onnistuneen lopputuloksen taustalla on aina ammattitaitoiset maalarit, huolellisesti tehty pohjatyö, oikeaoppiset työmenetelmät, laadukkaat tarvikkeet ja hyvät työvälineet. Lue koko kirjoitus tästä.

Viemäriremontti

01/2018
Vanha viemäriputkisto

Rintamamiestalon viemäriremontti tuli eteen, kun salaojia kaivettaessa meni vanha betoninen viemäriputki poikki. Viemäriremontti / putkiremontti olisi tullut melko pian eteen, sillä ao. kohdasta (tarkistuskaivo) liitosta oli viemäriputki ehtinyt vuotamaan ties, kuinka ja kauan? Lue koko kirjoitus tästä.

Omakotitalon täysremontti

10/2016
Omakotitalon remontti edullisesti talvikuukausina

NYT kannattaa käynnistää Omakotitalon täysremontti tai koko huoneistoa koskeva remontti ja säästää tuhansia euroja. Pyydä tarjous HST-Monipalvelut Oy Pori. Lue koko kirjoitus tästä.

Pilariperustus

09/2016
Kesämökin pilariperustus Satakunnassa Isojärven rannalla 7/2016

Osittain betonipilareiden varaan rakennettu hirsinen kesämökki oli vaarassa valahtaa kallioista rinnettä alas... Lue koko kirjoitus tästä

Julkisivuremontti

08/2016
Pori, Reposaari 6/2016

Julkisivuremontti tehtiin yli 100 vuotta vanhaan taloon Porin Reposaaressa (Museokohde). Taloa oli vuosikymmenet sitten laajennettu / jatkettu päädystään muutamalla metrillä. Perustus oli tehty maanvaraisesti siten, että anturana toimi irtonaiset laattakivet, joidenka päälle oli asennettu yksi hirsikerros hoitamaan sokkelin virkaa. Kuvista voitte nähdä miten ajan hammas oli puraissut vähän isommankin palasen talon päätyä... Lue koko kirjoitus tästä

Etäkonsultti / puhelinmyyjä

01/2016
Etsimme myyntiin vahvistusta

HST-Monipalvelut Oy tuottaa ja kehittää rakentamiseen ja remontointiin liittyviä palveluja. Perheyritys on perustettu 2008, kotipaikka Pori.

Nyt etsimme Satakunnan, Keski - Suomen, Pirkanmaa, Etelä- ja Pohjois-Suomen alueille ammattitaitoista etäkonsulttia tai pientä yritystä markkinoimaan remonttiparkki.fi palvelua rakennusalalla toimiville urakoitsijoille. Myyntityö tapahtuu etätyönä. Myytävä tuote on Remonttiparkki.fi palvelupaketti, joka tarjoaa rakennusalan urakoitsijoille valmiita tarjouspyyntöjä, välittää työvoimaa ja hoitaa laskutuspalvelua. Remonttiparkki.fi palvelee hakemistonsa ansiosta myös niitä asiakkaita, jotka eivät halua kilpailuttaa urakoitsijoita. Palvelussa on myös portaali, jonka ominaisuuksiin kuuluu mm. projektien seuranta.

Etäkonsultti on ahkera, työtä pelkäämätön, pitkäjännitteinen, rehellinen puurtaja, joka osaa surffata netissä ja osaa myös kuunnella asiakasta. Rakennusalan tuntemus katsotaan eduksi valintaa suoritettaessa. Työssäsi tarvitset tietokoneen, puhelimen ja toimivan internetyhteyden. Onnistuneesta myyntityöstä maksamme hyvän provision ja mahdollisuuden edetä uralla. Opastamme ja koulutamme mm. portaalin käyttöön liittyvät asiat.

Mikäli etsit hyvää ja mielenkiintoista tuotetta ja haluat olla mukana kehittämässä palvelua edelleen, tässä on mahdollisuutesi! Tutustu palveluumme osoitteessa www.hstoy.fi ja sen jälkeen lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla info@hstoy.fi ja kerro miksi juuri sinä olisit se oikea henkilö etäkonsultiksi? Otamme sinuun yhteyttä muutaman päivän sisällä..

Hakusanoja: myyntiedustaja, myyntitykki, yrittäjä, myyntipäällikkö, markkinointipäällikkö, liikkeenjohdon konsultti, puhelinmyyjä, edustaja, B2B myyjä.
Lisätietoja arkisin klo. 9.00 – 15.00 välisenä aikana puh. 050 3222001 / Voitto Ruokolainen

Vanhan- ja uudenvuoden remontit

10/2015
Kotitalousvähennys jopa 9600€

Nyt jos koskaan kannattaa teettää laajamittainen kodin remontti! Remontti kannattaa polkaista käyntiin nyt syksyllä ja jatkaa remonttia ensivuoden puolella, näin voidaan hyödyntää yhteensä 9600,00 euron kotitalousvähennys / pariskunta. Yksin teettävälle vähennys on kahdelle vuodelle jaettuna yhteensä 4 800,00 euroa.

Kotitalousvähennystä voi saada myös kesämökin / huvilan remontteihin ja vielä enemmän kuin mitä otsikossa mainitaan, riippuen siitä ketkä kaikki perheestä kesäpaikkaa käyttävät ja osallistuvatko he kustannuksiin. Muista, omavastuuosuus on 100€. Kysy tarkemmin verottajalta osoitteessa www.vero.fi

Mikäli sinulla on tarve teettää remonttia, käänny luottamuksella puoleemme. Soita allekirjoittaneelle puh. 050 3222001 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@hstoy.fi
Yhteydenotot arkisin klo. 9.00 -16.00 välisenä aikana.

Voitto Ruokolainen
HST-Monipalvelut Oy
Puh.050 3222001

Pintaremontti

06/2015
Pintaremontti kerrostaloasunnossa Porissa Pohjoispuisto 3: a kesällä 2015

Asiakas oli teettämässä pintaremonttia kerrostaloasunnossa, jossa lähtökohtana oli uusia lattiat muilta osin paitsi keittiöstä,... Lue koko kirjoitus tästä

Laskuta ilman omaa yritystä

5/2015
Rakennusalan ammattilainen

Itsensä työllistäminen asuntoremonttikohteissa tai alihankintatöissä ilman omaa yritystä tai hyviä kontakteja on hyvin vaikeaa, jopa mahdotonta tänä päivänä. Myöskään yritystä ei kannata perustaa, ennen kuin asiakkaita on riittävästi.

Laskuta Ilman Omaa Yritystä!

HST-Monipalvelut Oy / työnsuorittaja.fi palvelu on hyvä kontakti, joka tarjoaa vaihtoehdon laskuttaa toimeksiannot / urakat ilman omaa yritystä, mikä myös mahdollistaa asiakaspohjan rakentamisen ihan rauhassa. Työnsuorittajana voit tehdä töitä yrittäjämäisesti (myös porukalla), ilman yrittäjälle kuuluvaa turhaa byrokratiaa.

HST-Monipalvelut Oy / työnsuorittaja.fi laskuttaa asiakasta / toimeksiantajaa, maksaa työnsuorittajalle palkan, hoitaen lakisääteiset tilitykset; eläkkeet, verot, vakuutukset sotut jne. Työnsuorittaja myy keikat; sopii tuntityöstä tai urakasta, asiakkaan kanssa, hoitaen työt, vastaten työn laadusta ja takuista jne.

Jos työnsuorittajaksi aikovalla henkilöllä on motivaatio kohdallaan, kova työn nälkä, ammattitaitoa piisaa vaikka muille jakaa, lisäksi on riittävä määrä työkaluja, niin – enää ei puutu muuta kuin maksavat asiakkaat / työntilaajat!

Rakennetaan asiakaskunta yhdessä

Aika harvoin työtä tullaan tarjoamaan kotiin! Asiakkaat tavoitetaan olemalla aktiivinen esim. – ilmoittelemalla lehdissä, – jakamalla mainoslehtisiä, – ottamalla suorakontakteja puhelimitse, – remonttiparkin kautta, – olemalla esillä verkossa, messuilla jne. Asiakaskunnan rakentaminen on aikaa vievää puuhaa!


Linjasaneeraus

08/2014
Omakotitalon täysremontti 2014

Omakotitalon remontti / linjasaneeraus Näsiäntiellä Porissa on edennyt jo pintavaiheeseen. Lue koko kirjoitus tästä

Yrityskumppanit

  • HST-Monipalvelut Oy harjoittaa myös rakennusalan pienyritysten välityspalvelua. Välitämme alan yrityksiä kotitalouksille, taloyhtiöille ja alihankintayrityksiä työllistäville tahoille.
  • Yrityskumppanit eivät ole HST-Monipalvelut Oy: n työntekijöitä, vaan toimivat itsenäisinä yrittäjinä, vastaten työnsä laadusta ja takuusta suoraan asiakkaalle! Lisätiedot / tarjouspyynnöt puh.050 3222 001 tai s-postilla info@hstoy.fi
  • Useammalla Yrityskumppanilla on myös erikoisosaamista, joten jätä tarjouspyyntö rohkeasti
  • tämän linkin kautta!